Brugererfaringer med Earthing

Jeg har anbefalet jeres produkter til ALLE jeg kender!

Kære Earthing.dk, 
Jeg fik et lagen foræret, af min mor og bror for godt 5 mdr siden. Jeg lider af en autoimmun sygdom kaldet POTS. Jeg kunne med det samme mærke, at det prikkede og stikkede i kroppen. Den første nat, sov jeg 7 timer i streg! Det havde jeg ikke gjort i næsten et år. Lagenet har hjulpet mig mere end jeg kan beskrive. Jeg har siddet i rullestol og har kæmpet for, at komme på benene igen. Nu arbejder jeg 37 timer igen og har fået det meste af min mobilitet tilbage. Det har forbedret min blodcirkulation og mit nervesystem lader også til, at respondere rigtig godt på lagenet.
Så derfor, tak af hele mit hjerte! Jeg har anbefalet jeres produkter til ALLE jeg kender! 

Toula Krøll

Det der er kommet mest bag på mig er roen

Hej Sten,
4 dage på jordet lagen – ubeskriveligt. Maven er helt i ro, hovedet er helt i ro og kroppen er fuldstændig afslappet. Jeg har været snottet og tilstoppet i næsen, måske noget herxheimer effekt, men ikke noget alvorligt. Smerter i ryggen om morgenen er stærkt reducerede, hjernen kører normalt på højtryk, men der er en fantastisk ro. Det der er kommet mest bag på mig er roen. Den havde jeg ikke læst om, mit fokus var på smerter. Normalt kan man opleve placebo på ting man forventer, så derfor er jeg pt. meget positivt overrasket over netop denne effekt. Jeg begynder at forstå mange af bogens beretninger om folk der har lyst til at råbe på hovedgaden, om deres oplevelser. Jeg skriver til dig senere i forløbet.

Carsten Nielsen

Jeg er super glad for det nye earthing lagenen

Kære Q Living
Jeg er super glad for det nye earthing lagen jeg har købt af jer.
Det var meget kraftfuldt de første nætter, men måske har min krop vænnet sig lidt, for nu kan jeg godt sove med kun et lagen oven på ? Har også følt en masse gode fysiske reaktioner. Jeg følte med det samme at det var som om mine celler begyndte at summe og vibrere. Og især de steder som er problematiske i min krop, både led/ muskler og organer, hvor der er spændinger og smerter. Jeg er spændt på hvad den mere langvarige effekt bliver.

Elene Pedersen, Frederiksberg

For første gang i et år ca. har jeg lige sovet 7 timer i træk

Jeg har nu sovet med lagenet to nætter i træk. For første gang i et år ca. har jeg lige sovet 7 timer i træk 🙂 Det har osse fjernet min inflammation i ryggen og min psoriasis er brudt ud, men går ud fra det er pga opstart af healing.

David Jacobsen

Mere energi og bedre søvn

Earthing-lagnet har gjort en stor forskel for mig energimæssigt. Jeg begyndte at sove på det i en periode, hvor jeg var sygemeldt med stress og generelt følte mig energiforladt og tung. Både fysisk og psykisk. Nu lader kroppen op på en helt anden måde om natten, og jeg føler mig langt mere udhvilet og frisk om dagen end tidligere.

Louise Thomsen

Sover bedre

Jeg sover bedre end nogensinde efter jeg har fået mit lagen! Jeg kommer ned i dyb søvn og kan huske mine drømme, som jeg ikke har gjort i mange år, jeg falder i søvn med det samme, vågner udhvilet og ikke stiv i kroppen og føler jeg sover i en boble af kærlighed og harmoni!! Så tak for det!

Knus, Anne-Sofie Laursen

Earthing hjalp imod elektrosmog

Hej! En lille respons om earthinglagen og måtte. Jeg ved nu at jordforbindelsen har hjulpet mig meget med elektrosmog fra lavfrekvente strålekilder. Faktisk totalt! Med hensyn til virkning ‘imod’ alt det trådløse højfrekvente er jeg ikke sikker, men jeg tror det.

Solstråle-hilsen fra Christian 🙂

Jeg er begyndt at sove igennem

Jeg vågner ofte om natten og skal på toilettet, hvilket er noget der er kommet med alderen. Men allerede første uge på mit nye lagen oplevede jeg at jeg sover igennem. Så noget sker der!

Ulrich A., Birkerød

Herunder er et par fortællinger mere, fra en anden forhandler af Earthing Evolution produkter.

Dæmpning af kronisk inflammation

Efter 5 ugers kronisk betændelse i nakke- og skuldermusklerne kunne jeg efter bare én nat på jordingslagnet lade den receptpligtige anti-inflammatoriske medicin og de smertestillende piller blive i pakken. Nu, 2 uger senere, har jeg kun taget en tablet (halv dosis) i blot 2 dage og ingen smertestillende piller.

Steve, QLD

Hjælp mod søvnløshed

Jeg er forbløffet over hvor effektivt mit jordingslagen er. Uden at gå for meget i detaljer, så har jeg lidt af søvnløshed i over 10 år. De sidste 2 har det været konstant og invaliderende. Jeg har prøvet næsten alt, set utallige læger, været til neurologer og masser af forskellige naturlige behandlere og prøvet receptpligtig sovemedicin – og det virkede ikke. Men det gjorde jordingslagnet! Efter at have brugt det i over en uge kan jeg nu sove godt hver nat!

Jennefer

Mindre ledegigt

Efter at have sovet på jordingslagnet i blot 4 dage forsvandt min leddegigtstivhed i min hånd og i mine hofter. Det virkede svært at tro på, men nu 4 uger efter er det stadig væk og jeg ved at det er jordingen, der har virket.

Lyn Harris

Disclaimer (ansvarsfraskrivelse) På earthing.dk hjemmesiden omtales diverse kendte effekter af fænomenet Earthing / jording. Det vil sige det at etablere en elektrisk kontakt mellem kroppen og jordens overflade. Forskning har vist at nogle effekter kan observeres umiddelbart, imens andre optræder efter Earthing over en længere tidsperiode. Earthing svarer til at gå med bare fødder på græs og er noget af det mest naturlige man kan gøre. På grund af muligheden for at kroppen re-justerer sig på forskellige måder, når man jordforbinder sin krop, så anbefaler vi dog personer med helseproblemer eller medicinforbrug at konsulterer sin læge inden man starter med jording. Dette er især relevant, hvis man tager blodfortyndende medicin, da jording af kroppen kan have en blodfortyndende effekt. Som forhandlere af denne hjemmesides Earthingprodukter hævder vi ikke at der er sundhedsfremmende effekter ved brug af produkterne, og brug af dem sker på eget ansvar.