Markedets bedste løsning til personlig jording

Earthing 2.0 – Det næste trin i evolutionen for jordingslagner

Et jordingslagen er et avanceret teknisk produkt hvor kvalitet gør en forskel. Sølvtråd er ikke bare sølvtråd. Tekstil er ikke bare tekstil. Kvalitet i syninger, samlinger og materialer er ikke noget man har kunnet tage for givet blandt de earthingprodukter og kinesiske kopiprodukter der indtil videre har været på markedet.

Frustrationen over manglende kvalitet førte i 2013 en australsk forhandler af jordingsudstyr til at udvikle en ny serie af earthing-produkter. En produktserie hvor der ikke er gået på kompromis på et eneste punkt. Siden da er der brugt store ressourcer og udført utallige tests for at finde de bedste løsninger, og finde de få leverandører i verden der formår at levere varen.

Resultatet – Earthing Evolution serien – er nu endelig klar til lancering. Med det løft der er sket på alle punkter kan de nye produkter med rette beskrives som Earthing 2.0 – næste trin i evolutionen for Earthingprodukter.

Hos Earthing.dk (Q Living) er vi både stolte og begejstrede over at kunne introducere de nye Earthing 2.0 produkter i Danmark, ligesom vi introducerede de allerførste Earthingprodukter i Danmark i 2010.

Vi synes at de nye produkter er så spændende at de fortjener sit eget website – Earthing.dk

NYHED – EARTHING 2.0!

5 stærke fordele der bringer jording til et nyt niveau

Med vores Earthing Evolution produkter får du:

  • Meget kraftigere jording med 50% sølvtråde. Du får en forbedret effekt i forhold til gængse earthinglagner med cirka 3% sølvtråd.
  • Premium kvalitet og udvidet garanti. Kvaliteten og slidstyrken i materialer, detaljer og ledninger ligger på et niveau, der ikke tidligere er set indenfor earthingprodukter. Derfor får du ekstra garanti på materialer og funktion.
  • Brugervenlighed og længere holdbarhed. Evolution sølvlagnerne bruges under et normalt lagen, og giver dig alligevel en stærk jording. Dette beskytter earthinglagnet mod sved og hudplejeprodukter, og øger dets levetid betragteligt.
  • Eneste brand med Faconsyede lagner til danske sengemål. Få lagnet til at sidde perfekt på disse sengebredder: 120, 140, 160 og 180 cm. Eller prøv det fleksible Universal-lagen, der kan bruges til alle senge.
  • Mest valuta for pengene. Per kvadratmeter koster de nye Evolution lagner ca 20% mere, men med en estimeret levetid på mindst +50% i forhold til andre brands så bliver de billigst i længden. Og som bonus får du årevis med uovertruffen kvalitet, funktion og fleksibilitet.
Se markedets bedste Earthing-produkter her