FAQ - Spørgsmål & svar

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Earthing. Kontakt os gerne, hvis du har et spørgsmål der ikke er besvaret herunder.

Kontakt

FAQ - spørgsmål og svar

Hvor lang tid skal jeg have jording hver dag for at forbedre mit helbred?

Forskning viser, at omkring 30-40 minutter om dagen er nok til at starte helingsprocessen. Men om natten foregår det store arbejde med healing og regeneration af kroppen, så det optimale tidspunkt for at booste disse processer med jording er, når man sover.

Vi har hørt fra mennesker, der har oplevet reducerede smerter og forbedret søvn efter kun én eller to nætter, hvor de begyndte at jordforbinde sig, når de sov.

De, der har langvarige sundhedsproblemer kan også bruge yderligere jording i løbet af dagen.

Jeg har smerter. Hvordan kan jording hjælpe mig?

Smerter er ofte relateret til inflammation. Når elektroner fra jorden strømmer ind i din krop medvirker de til at reducere inflammation. Prøv at lave denne enkle test. Gå udenfor og find et stykke med græs. Tag skoene af og stå, sid eller gå barfodet i omkring 30 minutter eller mere.

Læg mærke til om ikke dine smerter forsvinder eller bliver mindre generende?

Er der nogle ricisi ved at jordforbinde sig?

Earthing er helt ufarligt og noget af det mest naturlige man kan gøre. Faktisk har mennesker jo haft kontakt til jorden i alle tider, indtil vi begyndte at gå med gummisåler.

På grund af muligheden for at kroppen re-justerer sig på forskellige måder, anbefaler vi dog at personer med alvorlige helseproblemer, eller et større indtag af medicin, samtaler med sin læge om kontrol og en eventuel justering af ens medicinforbrug. Dette gælder især hvis man tager blodfortyndende medicin, da Earthing har vist sig at kunne have en blodfortyndende effekt.

Jording får mig til at sove bedre og jeg føler mig varmere. Hvad sker der?

Forskning viser, at det er nogle af de ting jording kan gøre. Det forbedrer søvnen. I forhold til at du føler dig varmere sker der det, at jordingen giver overfladen af de røde blodlegemer en ekstra negativ ladning, hvilket stopper dem fra at klumpe sammen, så blodet bliver mere tyktflydende.

De røde blodlegemer klumper mere sammen, hvis man fx taler meget i mobil eller bruger computer. Dette skyldes de elektromagnetiske påvirkninger.